Over Viribus

Viribus begeleidt duurzame bedrijven met ambitie doorheen cruciale momenten in hun ontwikkeling. Samen brengen we jouw bedrijf naar het volgende niveau.

De kracht van Viribus zit in de totaalaanpak. Focus op het resultaat gaan hand in hand met een luisterend oor en een warme menselijke touch. We duiken diep. Reken op een scherpe analyse, oog voor detail, focus op de essentie, een sterk Walk your Talk principe.

We brengen vastgelopen situaties glashelder in kaart. Beslissingen worden omgezet in concrete plannen en acties, waardoor je gegarandeerd in beweging komt.

De kern van het probleem komt op tafel. Dus geen blabla, geen bullshit! Een klankbord waarop je kan rekenen, want van sociaal wenselijke antwoorden word je niet beter.

Het heft in handen nemen dus. Doorpakken. Samen resultaten boeken. Successen vieren.

Are you ready to rumble?

Ik neem mijn werk en jou als klant heel serieus. Maar mezelf niet zo. Of op z’n minst niet altijd. Ik verwacht van jou hetzelfde.

– Ron Meijer

Hey, ik ben Ron Meijer, de drijvende kracht achter Viribus.

Ik geloof dat mensen en bedrijven kunnen groeien, zolang ze bereid zijn in de spiegel te kijken en aan een echte oplossing te werken.

Ik ben een doorzetter, ik werk hard en met overgave. Ik ga tot het uiterste om topresultaten te boeken. Openheid en betrouwbaarheid zijn daarbij essentieel. Ik zeg waar het op staat, zonder blabla. Een tikkeltje confronterend dus, maar altijd met elegantie en humor.

Er schuilt ook een wereldverbeteraar in mij. Robin Hood gespeeld door Jack Nicholson, mét coole schoenen. Een stijlvolle, optimistische, charismatische partner-in-crime met het hart op de juiste plaats.

Ik kan niet tegen verspilling. Niet van middelen, en al zeker niet van mensen. Daarom steek ik enkel energie in de juiste dingen en focus ik op diepgang, vernieuwing en verbetering. Voor mezelf, voor mijn bedrijf en voor jou als klant. Daarnaast maak ik een vuist tegen kansarmoede als buddy bij Armentekort.

Laten we samen in de spiegel kijken. Are we real?

Achtergrond

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in Management, Consultancy & Coach functies in Customer Sales & Service, Customer Experience, Customer Retention en Loyalty, en Personal – en Teamtransformatie in toonaangevende bedrijven in België en Nederland, zoals ABN Amro, Rabobank, KBC, Telenet en Onafhankelijk Ziekenfonds en als freelancer bij JDI.

Ooit startte ik als autodidact, intussen leerde ik van meesters in het vak: Persoonlijke transformatie en TaPas voor Organisaties bij Marc Debisschop (TaPas City), aussi en Français, Professionele Coaching bij Elke Geraerts (Better Minds at Work). Ik haalde een mini MBA bij Wolters Kluwer, ben gecertificeerd als Scrum Master bij de Agile Scrum Group en dompelde ik mij onder in de wereld van Sociocratie 3.0 door Jef Cumps, Insights Discovery, Lencioni Expert door Tom Vanhove en ben ik in de laatste fase van mijn certificering als ICF coach.